Başkan Okka, Konya'nın dev firmalarını tebrik etti

İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan 'Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' arasında yer alan Konyalı firmaları tebrik eden MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka, "Açıklanan ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında yer alan Konya firmaları içerisinde üyemizin sayısının her geçen yıl artması da bizlere ayrı bir mutluluk vermektedir'' dedi.

Başkan Okka, Konya'nın dev firmalarını tebrik etti

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye’nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye’nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine giren Konya firmalarını tebrik eden Başkan Okka, şunları kaydetti:

"Konya, ekonomide yaşanan bütün olumsuz gelişmelere rağmen üreten ve üretmeyi seven, ihracatını sürekli artıran bir şehirdir. Konyalı sanayicilerimiz, ekonomideki bütün zorluklara rağmen, ülkesini ve şehrini büyütmek için daha çok üretmeye devam etmektedir. 

Açıklanan ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında yer alan Konya firmaları içerisinde üyemizin sayısının her geçen yıl artması da bizlere ayrı bir mutluluk vermektedir.  

Bu vesileyle İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan İlk 500 Sanayi Kuruluşu listesinde yer alan MÜSİAD Konya Üyesi Konya Şeker, Panagro Tarım, Safa Tarım ve Enka Süt başta olmak üzere şehrimizdeki diğer sanayi kuruluşlarının yöneticilerini ve çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.