Başkan Pekyatırmacı'dan 23 Nisan mesajı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Pekyatırmacı'dan 23 Nisan mesajı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Pekyatırmacı tüm dünyanın ve ülkemizin mücadele ettiği Kovid-19 salgınını atlattıktan sonra yine çocuklarla bir araya geleceklerini ve onlara birçok müjdeler vereceklerini ifade etti.

“Elbet bir gün çocuklarımızla buluşacağız ”

Bu yıl 23 Nisan'ın buruk bir şekilde kutlanacağını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı mesajında şunları kaydetti:

"Kovid-19 salgını nedeniyle tedbirlere azami derecede dikkat ediyoruz. Bu  tedbirler kapsamında da her yıl bir arada çocuklarımızla coşkulu bir şekilde kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını buruk bir şekilde geçireceğiz. Ancak tüm durumlar geçici, elbet bir gün buluşacağız ve çocuklarımıza yine sürprizler yapacağız. Yine mazlum devletlere kucak açan bir milletin evlatları olarak ülke, dil, din ve ırk ayrımı yapmaksızın dünya çocuklarının yanında olmaya, dertlerini kendi derdimiz bilip çare olmaya çalışacağız ve Selçuklu Belediyesi olarak her zaman önceliğimizi çocuklardan yana belirleyeceğiz. Çünkü biliyoruz ki dünya çocuklarla güzel, eğer çocuklarımız gülerse tüm dünya güler. Çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmak için birçok projeye imza attık ve bu anlamda çalışma ve planlamalarımıza devam ediyoruz. Bu duygular içerisinde ülkemizin hedeflediği vizyona bizleri taşıyacak olan çocuklarımız başta olmak üzere, tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyorum" 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.