Başkan Pekyatırmacı'dan yangın alanında inceleme: ''Yaraları saracağız''

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Manifaturacılar Sitesi’nde çıkan yangında zarar gören iş yerlerinde incelemelerde bulundu. Başkan Pekyatırmacı, esnafın yaralarının belediyenin de desteği ile sarılacağını ifade etti.

Başkan Pekyatırmacı'dan yangın alanında inceleme: ''Yaraları saracağız''

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Musalla Bağları Mahallesinde bulunan Tekstil atölyesinde çıkan yangında zarar gören işyerlerinde incelemelerde bulundu. Atölye sahipleri ile görüşen Başkan Pekyatırmacı, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, esnafa belediye olarak gereken desteği vereceklerini ifade etti.

Yangın nedeniyle zarar gören esnafın yanında olduklarını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, esnafın yarasını bir nebze olsun sarmak amacıyla yangında zarar gören çatıların belediye tarafından yenileneceğinin sözünü verdi.

“Zor gününde esnafımızın yanındayız”

Başkan Pekyatırmacı “Manifaturacılar Sitesi olarak belirttiğimiz alanda çıkan yangın hepimizi derinden sarstı. Burada pandemi nedeniyle zor günler geçiren esnaflarımız bir de bu yangın nedeniyle daha da zor duruma düşmüşlerdir. Belediye olarak her zaman olduğu gibi bu günde de esnafımızın yanında olacağız. Yanan çatıların tamiratını belediye olarak yapıp yaraları elbirliği ile saracağız. Yangın nedeniyle zarar gören esnafımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”dedi.

İncelemelerde Başkan Pekyatırmacı'ya Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.