Başkan Pekyatırmacı: Selçuklu'da sorunsuz bir kış geçiyor

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları kapsamında Sancak Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma namazını T.E.K. Muradiye Camii’nde kılan Başkan Pekyatırmacı namaz sonrasında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Başkan Pekyatırmacı: Selçuklu'da sorunsuz bir kış geçiyor

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, her hafta farklı bir camide gerçekleştirdiği Cuma Buluşmaları ile mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini almaya devam ediyor. İstişarelerin ve görüş alışverişlerinin temel alındığı Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Sancak Mahallesi oldu. Başkan Ahmet Pekyatırmacı, T.E.K. Muradiye Camiinde kılınan namazın ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediye hizmetleriyle ilgili olarak vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinleyen Başkan Pekyatırmacı’ya Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.

Cuma buluşmalarında belediye hizmetlerini halka anlatırken, mahallelerin de ihtiyaçlarını yerinde tespiti noktasında büyük katkı sağladığını belirten Başkan Pekyatırmacı, tüm belediye personelinin her türlü koşulda vatandaşlara hizmet etmeye hazır olduğunu söyledi. 

Selçuklu Belediyesi olarak her koşulda vatandaşlara en iyi hizmeti vermenin gayretinde olduklarını ifade eden Başkan Pekyatırmacı “Tüm belediye personelimizle birlikte milletimizin ilçe halkımızın talep istek ve önerilerini alarak Selçuklu’yu en iyi seviyeye taşımak için çalışıyoruz. Gerek merkez mahallelerimizde gerekse dış mahallelerde halkımızın sorunsuz bir kış geçirmesi için tüm ekibimiz özverili bir gayret gösteriyor. Ayrıca soğuk hava koşullarının arttığı bugünlerde sokak hayvanlarımız için de gerekli tüm tedbirleri alıyor, onlar içinde gerekli besleme ve barınma çalışmalarını sürdürüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.