Başkan Pekyatırmacı ve Özer, Haber Dairesi’nde

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Konya’nın ilk ve tek müstakil çevrimiçi medya grubu Haber Dairesi’ni ziyaret etti, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Pekyatırmacı ve Özer, Haber Dairesi’nde

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer’i, Haber Dairesi binasında, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Akbıyık, Mustafa Kara ve Fatma Tunçer Öncü ağırladı.

Yeni nesil medyanın konuşulduğu ziyarette, Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu, genelde yeni nesil medya, özelde çevrimiçi gazeteciliğin yeni adresi Haber Dairesi Medya Grup hakkında, Pekyatırmacı ve Özer’e bilgi verdi. Tatlısu, Pekyatırmacı ve Özer'e çalışmalarında başarı diledi. 

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, dijitalleşen dünyada medyanın da hızla değiştiğine vurgu yaparak, “Yeni nesil medya son dönemde giderek büyüyor. Gelişmeleri hem belediye hem de parti olarak yakından takip ediyoruz. İnternet medyası ve sosyal medyadaki büyümeye bütün dünyanın ayak uydurması gerek. Haber Dairesi, Konya’da bu alanda yeni bir yol açmış durumda. Kısa sürede elde ettiğiniz başarının devamını diliyoruz.” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.