Başkan Şen: Sorunlarımız bakanlık düzeyinde takip ediliyor

Konya Şoförler Odası, nakliyeci esnafının yaşadığı sorunların giderilmesi için çalışıyor. Başkan Ahmet Şen, problemlerinin bakanlık düzeyinde takip edildiğini belirterek, “İnşallah esnafımız için hayırlı haberler gelecek” dedi.

Başkan Şen: Sorunlarımız bakanlık düzeyinde takip ediliyor

Konya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen; Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak ve AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ile birlikte nakliyeci esnafının sayısal takoğraf konusundaki sıkıntılarını, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdedey'e iletti.

 Görüşmede, Başkan Ahmet Şen "İşçiler nasıl mesai yapıyorsa bizler de mesaili çalışabiliriz. 4,5 + 4,5 saat toplam 9 saat çalışma, ekonomik anlamda yeterli bir süre değildir. Şoförün aracını güvenli bir noktaya götürebilmesi için ek süre olmalı, bu da toplamda 12, 13 saatlik çalışmayı gerektirir. Bununla beraber nakliyeci esnafının Ton/km sorunu temelde bütün sorunları çözecek" dedi.

Bakanlık düzeyince takip edilen konunun, Bakanlar Kuruluna da iletileceğini, akabinde bir açıklama yapılacağını dile getiren Başkan Ahmet Şen, “Konya’da esnafımız için birlik başkanımız ve milletvekillerimizle el ele vererek sorunların çözüleceğine inanıyoruz. Esnafımız her zamankinden daha güçlü. Çünkü gerek nakliyeci gerek taksici esnafımızla içi içeyiz. Birlikte güçlüyüz diyerek çıktığımız yolda, esnafımızla, esnaf birliğimizle, odamızla birlikte yola devam ediyoruz. İnşallah esnafımız için hayırlı haberler gelecek." diye konuştu

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.