Başkan Tutal: ‘Sorunsuz bir kış için ekiplerimiz çalışıyor’

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kış nedeniyle merkez ve kırsal mahallerde yağmur suları nedeniyle rögar kapakları ve drenaj hattı çalışmalarını hızlandırdı.

Başkan Tutal: ‘Sorunsuz bir kış için ekiplerimiz çalışıyor’

Başkan Mehmet Tutal, şiddetli fırtına nedeniyle ağaç yapraklarının rögarları kapadığını, buna bağlı olarak yağan yağmur nedeniyle bazı bölgelerde tıkanmalar meydana geldiğini, ekiplerin rögar kapaklarını temizlenmesi ile su birikintilerinin ortadan kalktığını kaydetti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Belediyemize bağlı ekiplerimiz ana arterlerdeki kaldırımlarda, şehir meydanlarında, parklarda, hastane, okul ve cami bölgelerimizde ve yürüyüş yollarında  gerekli çalışmaları yapıyor. Uzun süredir beklediğimiz yağmur yağışı çok şükür bereketi ile geldi. Kırsal ve merkez olmak üzere 55 mahallemizdeki sokak ve caddeler de; 24 saat boyunca çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Olası kar yağışı ve buzlanmaya karşın, bölge genelinde yaşanabilecek tüm olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla gerekli tedbir ve önlemlerimizi aldık. Bizim hemşehrilerimizden ricamız, kış şartlarının yaşanmaya başladığı şu günlerde sürücülerimizin trafikte daha dikkatli olmaları "şeklinde konuştu.

Başkan Tutal, kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenme gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.