Başkent'te Erdoğan-Altay buluşması

Ankara'da Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapıldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 'Akıllı Şehir Konya' uygulamalarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a anlattı.

Başkent'te Erdoğan-Altay buluşması

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi"nin açılışını gerçekleştirdi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, burada 'Akıllı Şehir Konya' uygulamalarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a anlattı. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Altay "Her alanda olduğu gibi 'Akıllı Şehir' uygulamalarında da yerel yönetimlere vizyon kazandıran ve destekleriyle şehirlerin geleceğe hazırlanmasında büyük emeği olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

'Akıllı Şehir Konya' uygulamalarının büyük beğeni topladığını belirten Altay "Konya’mız bu konuda da model oluyor" açıklamasında bulundu.

Organizasyonda Konya Büyükşehir Belediyesi'nin standını Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı Binali Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank başta olmak üzere çok sayıda isim ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.