Belediye çalışanı koronavirüse yakalandı, 7 personel karantinaya alındı

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, koronavirüs şüphesiyle hastaneye giden bir belediye personelinin yapılan ilk testinin pozitif çıktığını açıkladı. Personelin temas ettiği 7 çalışan da karantinaya alındı.

Belediye çalışanı koronavirüse yakalandı, 7 personel karantinaya alındı

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, belediye merkez binada yer alan birimde görevli bir personelin yapılan ilk kontrolünde koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve personelin hemen Mersin Şehir Hastanesi'ne sevk edildiğini açıkladı.

7 KİŞİ KARANTİNAYA ALINDI, VATANDAŞ MASKESİZ GİREMEYECEK 

Başkan Gültak, bu personel ile temas eden 7 personelin de Mersin İl Sağlık Müdürlüğü'nden gelen görevliler tarafından kontrol amaçlı hastaneye götürülerek koronavirüs taramalarının yapıldığını ve evlerinde 14 günlük karantina sürecine alındıklarını ifade etti.

Salgına karşı belediye merkez binasında tedbirlerin en üst seviyeye çıkarıldığını kaydeden Gültak, iş ve işlemleri için belediyeye gelen vatandaşlar için de gerekli önlemlerin alındığını, belediyeye maskesiz girişin yasaklandığını, gelen kişilerin ateşinin ölçülmeye devam edildiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.