Bem-Bir-Sen itfaiye haftasını kutladı

Bem-Bir-Sen Konya Şubesi yönetimi, İtfaiye Haftası dolayısıyla Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile Selçuklu, Karatay ve Meram Sancak İtfaiye merkezlerini ziyaret ederek, tüm itfaiyecilerin haftalarını kutladı.

Bem-Bir-Sen itfaiye haftasını kutladı

“İTFAİYECİLİK KUTSAL BİR MESLEK”

Bem Bir-Sen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan, Osmanlı’dan günümüze kadar gelen, 25 Eylül 1923’te belediyelere devredilen itfaiyecilik kutsal bir meslektir. Yangın, deprem, sel felaketi, trafik kazaları gibi acil durumlarda arama ve kurtarma faaliyetlerinde kendi canlarını bir saniye bile düşünmeden zor durumda olan her canlıya, 7/24  fedakârca koşan ve hayat kurtaran Ateş Kahramanlarımızın İtfaiye Haftasını kutluyorum. İtfaiye şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum. Görev sırasında zarar gören gazilerimize de Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi.

“İTFAİYECİLERİN KAZANIMLARINI ARTIRMAYA GAYRET EDİYORUZ”

Şube  Başkan Yardımcıları Latif Eerdoğan ve Şaban Dişçi'nin de yer aldığı ziyarette konuşan Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Büyükaslan “Sizin şahsınızda bütün itfaiye teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. İtfaiye çalışanlarımız kendi canları pahasına vatandaşlarımıza hizmet ediyorlar. Gece-gündüz demeden çalışan kahraman itfaiyecilerimize başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler de Bem-Bir-Sen olarak itfaiye çalışanlarımızın canları pahasına verdikleri hizmetin karşılığında kazanımlarını artırmak için gayret gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. ”dedi.

Bem-Bir-Sen heyetinin ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cevdet İişbitirici “Bizler de bütün teşkilat çalışanlarımızla birlikte şehrimize daha iyi hizmet verebilmenin gayretindeyiz. Araç ve ekipmanlarımızı gelişen teknolojiye göre güncelleyerek hem yangınlara daha kısa sürede müdahale edebilmeyi hem de olaylarda can ve mal kayıplarını en aza indirmeyi hedefliyoruz. Teşkilatımızın daha verimli çalışması adına personelimizin eğitimi için de önemli çalışmalar yapıyoruz. Gerek çalışanlarımızın kazanımlarıyla ilgili gayretleriniz gerekse de itfaiyemizin gelişmesi için gösterdiğiniz gayretlerden ötürü şahsınızda Bem-Bir-Sen ailesine teşekkür ederim” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.