BEM-BİR-SEN ‘Konya İçin İyilik Vakti’ dedi

BEM-BİR-SEN Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan, koronavirüs nedeniyle işini kaybeden ve bu süreçten olumsuz etkilenenlere yönelik destek kampanyasına ortak olduklarını açıkladı.

Tüm dünyayı sarsan koronavirüsün (Kovid-19) meydana getirdiği olumsuzlukları bertaraf etmek üzere başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” projesine destek giderek artıyor.

Koronavirüsten dolayı işini kaybeden çalışanlar ve muhtaç ailelere ekonomik ve sosyal anlamda destek vermeyi amaçlayan projeye bir destek de BEM-BİR-SEN Konya Şubesi’nden geldi.

BEM-BİR-SEN Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan, yaptığı açıklamada, “Milletimizin Hizmetindeyiz” sloganıyla iyilik hareketine ortak olduklarını ifade etti.

Başkan Büyükaslan, “Koronavirüs salgınından dolayı işini kaybeden ve bu süreçten olumsuz etkilenen hemşerilerimiz için belediye ve özel idare çalışanları birliği sendikası Konya Şubesi olarak tüm üyelerimizle birlikte şimdi destek zamanı diyoruz ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay Bey’in başlattığı ‘Konya İçin İyilik Vakti Bir İyilik Yap Gelecek İçin” kampanyasına destek veriyoruz. Bağışlarımızı yapmaya başlıyoruz. Biz bize yeteriz Türkiyem” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.