Beyşehir Belediyesi Meclisi’nde gündem, Amatör Futbol

Beyşehir Belediyesi Meclisi’nin Aralık ayı toplantısında ilçenin amatör kümede aynı grupta mücadele eden her iki takımı gündeme geldi.

Beyşehir Belediyesi Meclisi’nde gündem, Amatör Futbol

Beyşehir Belediye Meclisi’nin toplantısına başkanlık eden Belediye Başkanı Adil Bayındır, meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmasında, Konya 1. Amatör Küme B Grubu’nda Beyşehir ilçesini temsil eden Beyşehir Belediyespor Futbol Kulübü ile Huğluspor’un lig mücadelesine değindi.

Futbolun üç ihtimalli sonucu olan bir branş olduğunu ve her takım gibi Beyşehir’in takımlarının da galibiyet kadar mağlubiyet alabileceğini konuşmasında vurgulayan Başkan Bayındır, “Beyşehir Belediyespor da, Huğluspor da bunların ikisi de bizim takımlarımız. Biri mağlup olabilir, birisi iyi gidiyorsa hep beraber ona sevineceğiz.” dedi.

Aynı grupta mücadele eden her iki ilçe temsilcisinin bu hafta sonu karşı karşıya geleceği müsabakaya da değinerek centilmence geçen bir müsabaka olması temennisinde bulunan Başkan Bayındır, “Hafta sonu Huğlu-Beyşehir maçımız var. Doğru mu? ‘Kol kola…’ diyoruz bu hafta… Yönetimi çağıracağız. Her ikisini de kol kola çağıracağız. Benim hafta sonu programım var katılamayacağım maalesef ama bir şey tembih edeceğiz. Kol kola çıkacaklar. Futbol sahada oynanır. Galip geleni mağlup olan tebrik edecek. Kazananı kaybeden tebrik etmeyi öğrenecek.

Başkan Bayındır’ın konuşmasının ardından gündemdeki konular müzakere edilerek karara bağlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.