Binali Yıldırım'ın eşine hakaret eden İYİ Partili Özeren hakkında ilk karar

Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında hakaret içerikli sözleri sosyal medya hesabından paylaşan İYİ Partili Levent Özeren (55), Bursa'da polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Özeren, tutuklandı. Özeren, basın mensuplarının "pişman mısınız?" sorusuna, "Pişman olacak bir şey yapmadım" cevabını verdi.


Binali Yıldırım'ın eşine hakaret eden İYİ Partili Özeren hakkında ilk karar

İYİ Partili Levent Özeren sosyal medya hesabında Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım için, hakaret içerikli, çirkin ifadelerin yer aldığı bir paylaşım yaptı. 

Özeren’e yaptığı paylaşımdan sonra tepkiler çığ gibi büyüdü. Her kesimden sert tepkiler gösterildi. 

Özeren, bir süre sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımı sildi. 

İYİ Partili Özeren’in bu paylaşımı sonrası Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. 

Polis ekipleri, Özeren’i Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesinde oturduğu evinde gözaltına aldı. 

Ayrıca internet üzerinden yayın yapan bir gazetede köşe yazarı olan Özeren’in İYİ Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulduğu ve 2018 yılında yapılan seçimlerde aynı partiden milletvekili aday adayı olduğu öğrenildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Levent Özeren, 'Cumhurbaşkanına hakaret ile halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. 

'PİŞMAN OLACAK BİR ŞEY YAPMADIM'

Basın mensuplarının "pişman mısınız?" sorusunu yanıtlayan Özeren, "Şu an konuşmak istemiyorum. Pişman olacak bir şey yapmadım. Neden pişman olayım? Mahkemede konuşacağım" dedi.

TUTUKLANDI

İYİ Partili Levent Özeren (55), çıkarıldığı mahkemece 'Cumhurbaşkanına hakaret' ile 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçlarından ayrı ayrı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.