Bir açıklama da Başkan Altay'dan: 'İnsafa davet ediyorum'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Konya ile ilgili rakamlarla yaptığı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) açıklamasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da bir paylaşımda bulundu. Altay ''Sadece virüsle değil, düşüncesinde virüs olanlarla da mücadele ediyoruz. Sosyal medyayı kirletenleri insafa ve bu mücadeleye desteğe davet ediyorum. '' ifadelerini kullandı.

Bir açıklama da Başkan Altay'dan: 'İnsafa davet ediyorum'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya ile ilgili yaptığı yeni tip koronavirüse (Kovid-19) açıklasında "Konya: Servis yatağı doluluk oranımız yüzde 48, yoğun bakım doluluk oranımız yüzde 76, ventilatör doluluk oranımız yüzde 42. Yüzde yüz doluluk iddiaları, yüzde yüze varan bir kasıt taşımaktadır. Hastalığı önemsiz gösterenlerle hastaneleri çaresiz gösterenlerin iddialarını dikkate almayın." dedi. 

'İNSAFA DAVET EDİYORUM'

Bu açıklamanın hemen ardından Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da bir paylaşım yaptı. Altay ''Sadece virüsle değil, düşüncesinde virüs olanlarla da mücadele ediyoruz. Sosyal medyayı kirletenleri insafa ve bu mücadeleye desteğe davet ediyorum. Hep birlikte mücadele edeceğiz ve kazanacağız arkadaşlar. Lütfen maske+mesafe+temizlik kuralına daha fazla dikkat edelim.'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.