Biri çocuk 2 kişi bugün toprağa verilecek, yaralı sürücünün durumu iyi

Konya’ya arızalı araç getirirken Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yokuş aşağı indiği sırada kontrolden çıkan çekici, üzerinde yüklü olan 2 otomobil ile birlikte devrilmiş, kazada çekiciye yüklü otomobillerin içerisinde bulunan 2 kişi ölmüş, 6 kişi yaralanmıştı. Hayatını kaybeden iki kişinin Samsun’da toprağa verileceği, yaralı çekici sürücüsünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Biri çocuk 2 kişi bugün toprağa verilecek, yaralı sürücünün durumu iyi

Kaza dün akşam saatlerinde Körfez Hacıosman Mahallesi İlimtepe Yolu üzerinde meydana gelmişti. 

İddiaya göre; 34 AHN 162 plakalı otomobili Konya’ya getiren Kerim Arislan yönetimindeki 42 Z 2677 plakalı çekici, yol üzerinde arızalanan 55 AAH 722 plakalı araç ile karşılaşmış, bu aracı da çekicinin arka kısmında bulunan demire bağlayarak yokuş aşağıya inmeye başlayan çekici, sürücü Arislan'ın kontrolünden çıkarak yol kenarındaki bariyerlerin üzerine devrilmişti. 

Kazada çekici sürücüsü Kerim Arislan (23) ile çekici üzerinden devrilen araçların içerisindeki Nurullah Şipal (40), Emine Zenkin (52), Muhammet Aslan (26), Hüseyin Zenkin (43) ve Ayşe Zenkin (53) yaralanmış, sağlık ekipleri çekici üzerindeki araçların içerisinde bulunan Nazım Zenkin (50) ve 6 yaşındaki Erdem Zenkin'in hayatını kaybettiğini belirlemişti. 

- SAMSUM’DA TOPRAĞA VERİLECEKLER

Hayatını kaybeden Nazım Zenkin ve Erdem Zenkin’in cenazelerinin otopsi sonrası yakınlarına teslim edildiği, Samsun’un Havza İlçelerinde toprağa verileceği öğrenildi.

- YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Tedavi altına alınan yaralılardan Muhammet Aslan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Diğer yaralılar, çekici sürücüsü Kerim Arislan, Nurullah Şipal, Emine Zenkin, Hüseyin Zenkin ve Ayşe Zenkin’in durumlarının iyi olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.