Bugün Mavi Marmara Saldırısının 10. yıl dönümü

Mavi Marmara Gönüllüsü Mustafa Tatlısu Mavi Marmara saldırısının 10. yıl dönümünü dolayısıyla bir açıklama yaptı. Tatlısu, “Alçak saldırıyı gerçekleştiren terör devleti İsrail’den bizi kısa sürede kurtaran ve bu alçak devlete özür dilettirerek tazminat ödettiren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha teşekkür ederim.” dedi.

Bugün Mavi Marmara Saldırısının 10. yıl dönümü

Mavi Marmara Gönüllüsü Mustafa Tatlısu, açıklasında şunları kaydetti: 

“Mavi Marmara saldırısı insanlığa yapılmış alçak bir saldırıdır. Gazze Müslümanlarına yardım götürmek, evleri terör devleti İsrail tarafından yıkılmış insanlara inşaat malzemesi ulaştırmak, öksüz ve yetim kalmış Gazzeli çocuklara oyuncak ve kıyafet yetiştirmek için yola çıkmıştık. Yani yükümüz insani yardım malzemelerinden oluşuyordu. Ancak gözü dönmüş terör devleti İsrail, orta ölçekli bir savaş döneminde kullanılabilen askeri güçle saldırdı. Helikopterler, zodyaklar, deniz altılar ve yüzlerce askerle saldırı düzenlediler. 10 kardeşimizi şehid ettiler. Yüzlerce gönüllü kardeşimizi yaraladılar ve esir aldılar. Berişeva cezaevinde işkence yaptılar.

Ancak o dönem dünyayı ayağa kaldıracak, savaşı dahi göze alabilecek Recep Tayyip Erdoğan’ı hesap edememişlerdi. Uluslararası müdahaleyi hızlandıran Erdoğan, son model 3 adet uçağı Telaviv’e göndererek bütün gönüllüleri Türkiye’ye getirtti.

Bir kez daha hatırlatmak için olayı özetlemeye çalıştım ancak; bu saldırı kelimenin tam anlamıyla “ALÇAK BİR SALDIRIDIR.” İnsanlığın hedef alındığı bir saldırıdır. Barbarlığın bir örneğidir. Terör devletinin başvurabileceği bir davranış şeklidir. Ama bu terör devleti bilmelidir ki Filistin’in, Gazze’nin özgürlüğü gerçekleşinceye kadar devam edecek bir mücadele başlamıştır ve on yıllarca da devam edecektir. Mavi Marmara saldırısının 10. yılında bizi işkence ile esir eden, alçak saldırıyı gerçekleştiren terör devleti İsrail’den kısa sürede kurtaran ve bu alçak devlete  özür dilettiren, tazminat ödettiren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha teşekkür ederim. Mavi Marmara şehitlerimizi rahmetle ve hasretle yad eder, gazilik beratıyla dönen bütün gönüllü arkadaşlarıma bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunarım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.