Bugünkü korona denetimlerine damga vuran diyalog: Vali'nin davetini ''Misafirim var'' diyerek geri çevirdi

Elazığ'da koronavirüs denetimlerine katılan Vali Erkaya Yırık, kendisiyle görüşmek istediğini belirten bir kadına "Bugün saat 14.30'da valiliğimize gelebilir misiniz?" sorusunu yöneltti. Kadın, valinin bu sorusuna "Bugün gelemem, misafirim var" yanıtını verdi.

Elazığ'da gerçekleştirilen Covid-19 denetimlerine katılan Vali Erkaya Yırık'ın randevu verdiği bir kadın, "Bugün olmaz gelemem misafirim var" diye cevap vermesi herkesi gülümsetti. Bunun üzerine Vali Yırık kadına, "Sen adresini ver ben senden randevu alayım" dedi. İçişleri Bakanlığı'nın 81 ile gönderdiği genelge ve talimatlar doğrultusunda Covid-19 denetimleri ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da yapılmaya başlandı. Denetimleri inceleyen Vali Erkaya Yırık tarihi Kapalı Çarşı'nda esnaf ve vatandaşları Covid-19'a karşı uyardı.

"BUGÜN OLMAZ GELEMEM, MİSAFİRİM VAR"

Aynı zamanda vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyen Vali Yırık'ın bir kadınla randevu diyaloğu çevredekileri güldürdü. Kadınla muhabbet eden Vali Yırık, "Bugün saat 14.30'da valiliğimize gelebilir misiniz?" sorusuna kadının "Bugün olmaz gelemem, misafirim var" demesi etraftakileri kahkahaya boğdu. Bunun üzerine Vali Yırık ise esprili bir cevapla, "Eskiden valiye ulaşılamıyordu, şimdi ise vali çağırıyor ama ben o saatte gelemem diyor, sen bana adresini ver de ben randevu alayım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.