Bülent Korkmaz: Çok üzgünüz

Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Kayseri'de galibiyeti kaçırmalarından dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını belirtti.

Bülent Korkmaz: Çok üzgünüz

Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, 2-2 berabere sonuçlanan Kayserispor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Maçın ilk yarısında 2 gollü üstünlüğü yakaladıklarını ve bu dakikalarda istediğini yapan tarafın kendileri olduğunu belirten Korkmaz, ancak yapılan bir hatayla soyunma odasına 2-1'lik skorla girdiklerini belirtti. İkinci yarıda ev sahibi ekibin kendilerini baskı altına aldığını ifade eden Korkmaz, ancak ktendilerinin de hızla ataklarla pozisyon bulduğunu, maçı tam koparacakları anda kalelerinde gol gördüklerini kaydetti. 

Bülent Korkmaz "Buradan beraberlikle ayrıldığımız için çok üzüldük. Ama ben olaylara pozitif bakan biri olarak oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. İleriki haftalarda çok daha iyi olacağız.  Ben geldiğimiz günden itibaren oyuncularımla birebir konuşuyorum. Oyuncular yavaş yavaş reaksiyon veriyor. İyi yoldayız, daha da iyi olacağız. Konya'dan gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.