Çarptı, sahibini bulamayınca ‘Ben çarptım’ notu bıraktı, polis ise notu yağmurdan korudu

Aksaray’da park halindeki bir araca çarparak aynasını kıran kadın sürücü, otomobilin sahibini bulamayınca, “Aracınıza çarpan benim. Tüm masrafınızı karşılayayım” notuyla birlikte telefon numarasını bıraktı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise not yazılan kağıt yağmurda ıslanmasın diye şeffaf bir poşete koyarak sileceğe sıkıştırdı.

Çarptı, sahibini bulamayınca ‘Ben çarptım’ notu bıraktı, polis ise notu yağmurdan korudu

Olay, Nakkaş Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'nda yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, seyir halindeyken park halindeki otomobile çarparak aynasını kıran kadın sürücü, kazadan sonra aracını yolun kenarına park ederek çarptığı otomobilin sahibine ulaşmaya çalıştı.

Otomobilin sahibini bulamayan kadın sürücü durumu polise bildirerek yardım istedi.

Olay yerine gelen polis ekiplerine otomobile çarptığını ve masraflarını karşılamak için otomobil sahibine ulaşmak istediğini belirten kadın sürücü, polis ekipleriyle birlikte otomobilin sahibini aradı.

Polis ekipleri de otomobilin sahibine ulaşamayınca kadın sürücü bir kağıda, “Aracınıza çarpan benim. Tüm masrafınızı karşılayayım” notu ile birlikte telefon numarasını yazarak olay yerinden ayrıldı.

Polis ekipleri de havanın yağışlı olması nedeniyle kadın sürücünün otomobilin camına bıraktığı notu alarak ıslanmasın diye şeffaf bir poşete koyup tekrar otomobilin sileceğine sıkıştırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.