Çelikkayalar'dan Konya'ya yeni bir şube daha

Konya’nın perakende sektöründeki lider markası Çelikkayalar, müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ile büyümesini sürdürüyor. Şehirdeki 19. mağazasını bugün hizmete sunan firma, zor günlerde istihdam seferberliğine de katkı sağlıyor. 

Çelikkayalar'dan Konya'ya yeni bir şube daha

Konya perakende sektöründe önemli bir başarı hikayesinin altına imza atan Çelikkayalar AVM, bir yandan 29. kuruluş yıl dönümünü kutlamaya hazırlanırken, diğer taraftan da 19. mağazasını hizmete sundu.

Süleymaniye Şubesi koronavirüs tedbirlerine uyularak düzenlenen sade bir törenle Karaman Caddesinde hizmete açıldı. Toplam 2 bin metrekarelik bir alanda hizmet verecek şubede 60 kişi de istihdam olanağı buldu. Yeni şube ile birlikte Çelikkayalar'daki istihdam rakamı 850'yi aştı. 

Çelikkayalar AVM Genel Müdürü Ali Kaya, 9 Kasım 1991’de Mesut, Kerim ve Ali Kaya kardeşlerin semt pazarlarında başlayan öykülerinin 29. yılına ulaştığını ifade ederek, 'Bu şehrin markası' sloganıyla şehre 19. şubeyi kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

"Konya'ya duyduğumuz sevgiyle bu şehirden kazandığımızı yine bu şehir için yatırıma dönüştürdük" diyen Kaya, açılış dolayısıyla ürünlerde muhteşem indirimlere gittiklerini ifade etti. Kaya "Biz şunun çok iyi farkındayız: Başarı hikayemizi tüm Konya halkı ile birlikte yazdık. Firma olarak bizi bugünlere taşıyan vatandaşlarımıza teşekkürümüzü en iyi ve kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunarak göstermeye çalışıyoruz. Bunun yanısıra bu zor dönemde şehrin istihdamına katkı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Süleymaniye şubemizde binlerce çeşit ürün güzel yüzlü personelimiz tarafından en uygun fiyatlarla halkımıza sunulacaktır. Ayrıca züccaciye, unlu mamüller ve balık reyonları ile bölgede önemli bir eksikliği de gideceğiz." dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.