CHP İlçe Başkanı Konya’nın, tarlasına giren 45 kazı vurduğu iddiası

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde yaşayan kaporta ustası Süleyman Demir (41), 45 kazını tüfekle vurduğunu iddia ettiği CHP İlçe Başkanı Mehmet Salih Konya'dan şikayetçi oldu. Konya, hakkındaki iddiaları reddetti.

CHP İlçe Başkanı Konya’nın, tarlasına giren 45 kazı vurduğu iddiası

İddiaya göre; Sarayköy ilçesinde yaşayan kaporta ustası Süleyman Demir'in evinde beslediği kazlar, dün akşam saatlerinde kümesten kaçtı.

Kazlar, yaklaşık 300 metre ilerideki CHP Sarayköy İlçe Başkanı Mehmet Salih Konya'ya ait yonca ekili araziye girdi. Mehmet Salih Konya, tüfekle kazları vurdu. Daha sonra da Demir'e ait iş yerine giderek kazları vurduğunu söyledi ve tarlasını temizlemesini istedi. Tarlaya gittiğinde kazlarından 40'ını ölü, 5'ini de yaralı olarak bulan Demir, karşılaştığı manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı. Soruşturma başlatan polis ekipleri, Konya'nın ifadesine başvurdu. Konya, hakkındaki iddiaları kabul etmedi.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Üzgün olduğunu söyleyen Süleyman Demir, "Kazlarım Mehmet Salih Konya'nın tarlasına girmiş. Kendisi beni arayıp, 'kazlarını kümese kapat yoksa vururum' dedi. Ben de 'tamam' deyip kazlarımı kapattım. Kapının alt kısmı açık unutulduğu için kazlar kaçmış. Tekrar tarlaya girmiş. Bunun üzerine Konya, daha sonra dükkanıma geldi. 'Kazlarını vurdum, git oradan etleri soğumadan toparla' dedi. Bu hayvanlara yapılan yazık günah. Kazların açtığı zararın fiyatını söyleseydi ben parasını öderdim. Kazlarımı çok seviyordum, her sabah saat 06.00'da onları yemle besliyordum. Kendisinden şikayetçi oldum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.