Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kadınhanı Tahinli Pidesi ikram edildi

İstanbul’da düzenlenen Konya Günlerinde Kadınhanı Belediyesinin standı büyük ilgi gördü. Ziyaretçilere ilçenin tescilli ürünü Tahinli Pide ikram edildi. Pidelerden, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da ulaştırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kadınhanı Tahinli Pidesi ikram edildi

İstanbul’da düzenlenen Konya Günlerine ilgi oldukça fazla. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Konya Milletvekilleri, İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu, İstanbul İl Müftüsü Mehmet Emin Maşalı gibi isimlerin katıldığı Konya Günlerinde, Kadınhanı Belediyesi’nin açtığı stant ziyaretçi akınına uğruyor.

Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem, katılımlarından dolayı İstanbul Valisi başta olmak üzere milletvekillerine ve diğer protokol üyelerine teşekkür etti. 

Badem, “Ziyareti sonrası Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak üzere havaalanına gidecek olan Sayın Valimiz Ali Yerlikaya’ya, Genel Başkanımıza ikram edilmek üzere Kadınhanı Tahinli Pidesi verdik. Kendileri sağ olsun bizi kırmadı. Bu bizim açımızdan büyük bir anlam taşıdı ve ziyadesiyle memnun etti. Tüm hemşehrilerimiz adına burada bulunmaktan son derece memnun oldum. İlçemizi en iyi şekilde tanıtmaya gayret gösteriyoruz.” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.