Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan YKS tarihi açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YKS tarihinin belirlenmesine ilişkin olarak, ''Sınavın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçmesi için gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Gençlerimizden yarın ve öbür gün sadece önlerindeki sorulara ve hedeflerine odaklanmalarını istiyorum.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan YKS tarihi açıklaması

Sosyal medya üzerinden gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgınının ülkemizdeki her şey gibi sınav takvimlerini de etkilediğini ifade etti.

Sınav tarihleri konusunda hassas bir çalışma yürütüldüğünü söyleyen Erdoğan, "Öğrencilerin gereksiz yere yaklaşık bir ay daha sınav stresi yaşamalarının önüne geçildi" dedi.

Erdoğan açıklamasında şunları kaydetti:

"Yeni tarih, belirsizliğe karşı bir tedbir olarak tespit edilmiştir. Sınav tarihi 27-28 Haziran olarak belirlendi. Böylece ilk tarihe göre hazırlık yapan öğrencilerin gereksiz yere yaklaşık bir ay daha sınav stresi yaşamalarının önüne geçildi. Sınavın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçmesi için gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Gençlerimizden yarın ve öbür gün sadece önlerindeki sorulara ve hedeflerine odaklanmalarını istiyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.