Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Basın İlan Kurumu’ndan Haber Dairesi’ne ziyaret

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürü Abdurrahman Fidancı ve Basın İlan Kurumu Konya İl Müdürü Özden Konur, Haber Dairesi’ni ziyaret etti. Fidancı ve Konur, kısa sürede, yeni medya alanında önemli bir boşluğu dolduran Haber Dairesi ekibini kutladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Basın İlan Kurumu’ndan Haber Dairesi’ne ziyaret

Türkiye’nin çevrimiçi yeni nesil medya sesi olma yolunda hızla ilerleyen Haber Dairesi, bugün de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürü Abdurrahman Fidancı, Basın İlan Kurumu Konya İl Müdürü Özden Konur, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Şube Müdürü Okan Çamsoy ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürlüğü Araştırmacısı H. Rahmi Dalmaç’ı ağırladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Akbıyık ve Mustafa Kara ile görüşen Fidancı, Konur, Çamsoy ve Dalmaç, kısa sürede başarılı çalışmaların altına imza atan ve yeni medya alanında önemli bir boşluğu dolduran Haber Dairesi ekibini kutladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürü Abdurrahman Fidancı ve Basın İlan Kurumu Konya İl Müdürü Özden Konur ile çalışma arkadaşlarına başarı diledi, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.