Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı! Gündemde 65 ve 18 yaşa getirilen sokağa çıkma kısıtlamaları var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs sürecinde 9 kez telekonferans yöntemiyle topladığı kabine toplantısını bugün ilk kez yüz yüze gerçekleştiriyor. Toplantıda 65 yaş üstü ve 18 yaş altına getirilen kısıtlamalar, düğünler ve koronavirüsle mücadele kapsamında yeni kararların alınması bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı! Gündemde 65 ve 18 yaşa getirilen sokağa çıkma kısıtlamaları var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, geçtiğimiz perşembe günü yapılması planlanan ancak ertelenen kabine toplantısı başladı.

Koronavirüs salgını nedeniyle 9 kez dijital olarak toplanan kabine, uzun bir aranın ardından Beştepe'de ilk kez yüz yüze yapılıyor.

KISITLAMALAR GÖRÜŞÜLECEK

Toplantının gündeminde koronavirüs önlemleri ve normalleşme süreci de var. Kabine toplantısında hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamaları ile 18 yaş altı 65 yaş üstü kişilere uygulanan kısıtlamalara ilişkin de karar çıkması bekleniyor. Toplantıdan esnetme kararı çıkması bekleniyor. Vatandaşların en çok talepte bulunduğu düğün izinleri konusunun da toplantıda ele alınacak başlıklardan biri olduğu belirtiliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMA YAPACAK

Yeni tedbir ve normalleşme kararlarının görüşüleceği toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklama yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.