Çumra Belediyesinden gençlere, kişisel gelişim ve değerler eğitimi

Çumra Belediyesi eğitim ve kültür faaliyetleri kapsamında ilçedeki öğrencilere belirlenen program dahilinde değerler eğitimi ve kişisel gelişim üzerine dersler vererek kendilerini geliştirme fırsatı veriyor.

Çumra Belediyesinden gençlere, kişisel gelişim ve değerler eğitimi

Çumra Gençlik Merkezinde eğitim ve kültür faaliyetleri çerçevesinde Çumra’da öğrenim gören 4. ve 5. sınıf öğrencilerine Çumra Belediyesi tarafından okul dışı eğitim programı içerikli dersler ile eğitim imkanı sunuluyor.

Uzman eğitmenler tarafından kişisel gelişim ve değerler eğitimi üzerine programlanan derslerde, zamanlarını dolu dolu geçiren öğrencilerin bir yandan da yeteneklerini geliştirmesi hedefleniyor.

Çumra Belediyesi tarafından uygulanan eğitim programında, kısa film eğitimi ve drama (tiyatro) başlıklı derslerin yanında konusunda uzman eğitmenler eşliğinde zeka oyunları, kitap okuma, tarihsel bilinçlendirme ve bazı sportif faaliyetler gibi aktiviteler düzenleniyor.

Devam etmekte olan okul dışı ders faaliyetleri ile birlikte öğrencilerin birey olabilme ve toplumsal değerler üzerine bilinçlenmelerine yardımcı olduklarını dile getiren Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, “Eğitim ve Kültür faaliyetlerimiz içerisinde yer alan kurslarımızda çocuklarımızın da yoğun katılım gösterdiği bir eğitim dönemi geçiriyoruz. Okullarında verimli bir eğitim – öğretimin yanında ileriye dönük değerler eğitimlerimiz ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak ders programlarımız ile çocuklarımızın sosyal bağlarını güçlendiriyoruz. Kurslarımıza katılan öğrencilerimiz ile birlikte amacımız kültürel ve eğitici faaliyetlerimizin ilçemizde yaygınlaşarak daha fazla talep olması yönünde… İnşallah öğrencilerimiz kurs faaliyetlerimiz boyunca hem eğlenecek hem de yeni şeyler öğrenmenin ayrıcalığını yaşayacak” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.