Çumra’da Mevlid Kandili coşkusu!

Çumra’da, Mevlit Kandili dolayısıyla vatandaşlar camileri doldurdu. Çarşı Camisi'ndeki kandil programına Belediye Başkanı Halit Oflaz da katıldı.

Çumra’da Mevlid Kandili coşkusu!

İlçe merkezindeki Çumra Belediyesi tarafından yeni ışıklandırılan Çarşı Camisi’nde düzenlenen program, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Camiye gelen kadın, erkek, genç, yaşlı çok sayıda vatandaş ellerini dua için açtı. Daha sonra mevlit ve ilahiler okundu.

Mevlid Kandili dolayısıyla namaz çıkışı Çumra Belediyesi tarafından vatandaşlara gül lokumlu bisküvi ikram edildi.

Çarşı Camisi’ndeki kandil programına Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz da katıldı. Cami cemaati ile sohbet ederek kandillerini tebrik eden Oflaz, "Mevlid Kandili ve diğer kandilleri vesile kılarak, dostların, yakınların, akrabaların bir araya gelip birbirlerine dualar ederek buluşması dinimizin güzelliklerindendir. Peygamber Efendimiz'in doğduğu gün olan bugünü iyi değerlendirmeli ve O'nun arzu ettiği gibi bir yaşam tarzını hayatımıza nakşetmeliyiz" dedi.

Çumralılar, belediye tarafından ışıklandırılması yapılan Çarşı Camisi ve kandilde yapılan ikramlar için Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’a teşekkür etti.

Mevlit Kandili programı namaz sonrası Sultan Abdülhamid Han Bilgehanesinde devam etti.

Başkan Oflaz’ın da katıldığı programda İmam Hatip Lisesi öğrencileri ilahiler okudu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.