Çumra’da pazar yeri emin ellerde

Çumra Belediyesi tarafından halkın sağlığı için ilçede yeni belirlenen pazar yerinde eldiven ve maske dağıtılarak dezenfektan standı kuruldu.

Çumra’da pazar yeri emin ellerde

Çumra Belediyesi ilçede koronavirüs (COVID-19) ile gerçekleştirdiği kararlı mücadelesine aktif bir şekilde devam ediyor. 

Belediye ekipleri yeni belirlenip açık alana taşınan pazar alanında maske ve eldiven dağıtarak esnafı ve vatandaşı tedbirlere uyulması noktasında uyardı.

El dezenfektan standı kurularak halk yoğunluğu olan alanlarda dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları yapıldı.

Zabıta ekipleri sosyal mesafenin kuralına uyularak dikkatli olunmasını istedi.

7/24 MÜCADELEYE DEVAM

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz belediye bünyesinde kurulan ilaçlama ekibiyle koronavirüs salgınına karşı 7/24 yoğun bir şekilde çalışmaların devam ettiğini, öncelikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlar olan çocuk parkları, otobüs durakları, pazar yerleri, sokaklar, banklar ve otogar belediye ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçla dezenfekte edildiğini belirtti.

Başkan Oflaz Çumra’da koronavirüs ile mücadele çalışmalarının tüm Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.

Başkan Oflaz, koronavirüs ile devletin aldığı tedbirlerin yanında halkın daha da fazla bilinçlenmesi için çalışmaları iki katına çıkardıklarını ifade ederek, “Halkımızın sağlığını tehdit eden koronavirüs salgınına karşı daha önce ilçemiz genelinde kamu binalarımızda dezenfeksiyon çalışmaları yaptık ve bir program dahilinde yapmaya devam ediyoruz. Bunların yanında halkımızın yoğun olarak bulunduğu alanlarda da çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizdeki pazar yerine Zabıta Ekiplerimiz kurdukları el dezenfekte stantlarıyla pazarcı esnafımız ve ihtiyaçlarını gidermeye gelen vatandaşlarımız için virüsün yayılmasını önlemeye yönelik çalışmalarımızı sürdürüyor, sosyal mesafelerini korumaları gerektiğini söylüyoruz. " diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.