Çumra tek yürek oldu, kahraman askerimize destek verdi

Barış Pınarı Harekatı'na destek amacıyla Çumra Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği yürüyüşte Çumra tek yürek oldu. 

Çumra tek yürek oldu, kahraman askerimize destek verdi

Cuma Namazı sonrasında Çumra Çarşı Camii önünden başlayan yürüyüşe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Ellerindeki Türk bayraklarını sallayan Çumralılar, Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan Türk askerine destek verdi. 

Ayrıca Fetih Suresi okunarak hatim duası yapıldı.

Çumralı hemşehrileri ile birlikte yürüyüşe katılan Belediye Başkanı Halit Oflaz, Barış Pınarı Harekatı ve vatan savunmasında görev alan güvenlik güçlerinin her zaman yanında olduklarını tüm Çumra tek yürek olarak gösterdiklerini söyledi.

Başkan Oflaz " Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır! Türk Ordusu vurması gerektiği zamanı da durması gerektiği zamanı da iyi bilir. Barış Pınarı Harekatı'nda mücadele veren Kahraman Mehmetçiğimize destek için ay yıldızlı bayrağımızın altında tüm Çumra bir olduk. Hemşehrilerimiz ile harekatta mücadele veren Mehmetçiğimize selam gönderdik. Harekata desteğimiz tamdır. Bu yürüyüşe destek veren tüm hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah Mehmetçiği korusun, ordumuzu muzaffer etsin. Her zaman ve her konuda gücümüz yettiği kadar askerimizin yanındayız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.