Dursun’dan Bakan Kasapoğlu’na ziyaret

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Milletvekili Halil Etyemez ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti.

Dursun’dan Bakan Kasapoğlu’na ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ile birlikte Ereğli’nin sorunlarını Ankara’ya taşıyan Dursun, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek Ereğli’deki sportif faaliyetler üzerinde istişarelerde bulundu.

Ereğli şehir stadı başta olmak üzere birçok konunun ele alındığı görüşme sonrası açıklama yapan Dursun, amaçlarının havanda su dövmek olmadığını, kalıcı eserler bırakmanın derdini taşıdıklarını söyledi.

Bakan Kasapoğlu ile çok verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekleyen Dursun, "Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu'nu sayın Vekilimiz Halil Etyemez ile birlikte ziyaret ettik. Ziyarette ilçemizde sportif faaliyetler üzerine istişarelerde bulunduk. Ereğli’de sportif anlamda her branşta genç ve yetenekli bireyler bulunduğunu ve altyapı hamleleri ile bu gençlerin önünü açarak Türk sporuna hizmet etmesinin sağlanabileceğini söyledik. Sayın Bakanımızda bizlere yardımcı olacaklarını ve gençler başta olmak üzere vatandaşları sporla buluşturup başarı çıtasını zirveye taşıyacaklarını söyledi” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.