Editör, ‘kedi’ ile ‘Caddy’yi karıştırınca…

Konya’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve iki tırın çarpıştığı kazanın haberine dair ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Kazadan yara almadan kurtulan sürücülerden biri, olayı anlatırken, kazaya, önünde seyreden Volkswagen Caddy marka araç sürücünün sebep olduğunu iddia etti. Ancak haberi hazırlayan editör, ‘kedi’ ile ‘Caddy’yi karıştırdı.

Kaza, geçtiğimiz Pazar günü, Kulu - Kozanlı Mahallesi yolunda medyana gelmiş, İsmail İşcan idaresindeki 42 ACA 25 plakalı tır, Ahmet Baran Caddesinde, Tahsin Açıkkol’un kullandığı 16 JYB 66 plakalı tırla çarpışmış, araçlar duvara çarparak durabilmişti. 

Sürücülerden Açıkkol yaralanırken, diğer sürücü İsmail İşcan kazadan yara almadan kurtulmuştu.

- EDİTÖR, ‘KEDİ’ İLE ‘CADDY’Yİ KARIŞTIRINCA…

Olay yerinde, gazetecilere, kazaya dair bilgi veren sürücü İşcan, "Şuradan siyah bir kedi gidiyordu. Aynı anda sola kırdık. Tahminime göre dönecekti, U dönüşü yapacaktı. Ben de kediye vurmayayım, sola kaçayım dedim. Sola kaçmam ile baktım karşımdan tır geliyor. Tır gelince kendimi bu araya atayım derken, o da bana yetişti. O da kırmış, o sağa kırmasaydı kurtarırdım" dedi.

İşcan’ın , ‘siyah bir kedi’ diye ifade ettiği aslında siyah renkli ‘Volkswagen Caddy’ marka araçtı.

Ancak haberi hazırlayan editör , ‘kedi’ ile ‘Caddy’yi karıştırınca, böyle ilginç bir başlık ortaya çıktı.

Kazaya tanık olanlar, sosyal medyada “Konya’da kediyi ezmek istemeyen tır sürücüsü tırla çarpıştı” başlıklı haberi görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.