Emine Erdoğan Konya'ya geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bazı programlara katılmak üzere çarşamba günü Konya'ya gelecek. Erdoğan'a Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk eşlik edecek.

Emine Erdoğan Konya'ya geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bazı programlara katılmak üzere çarşamba günü Konya'ya gelecek. Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile birlikte ilk olarak Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenecek 'Beslenmenin Otizm (OSB) üzerine etkileri farkındalık geliştirilmesi projesi tanıtım toplantısı'na katılacak. 

Daha sonra SOBE Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi'nin açılışını gerçekleştirecek olan Erdoğan, Selçuklu Belediyesi Yazır Sosyal Tesisindeki 'İlk Adım Ebe-Gebe Okulu'nu da ziyaret edecek. 

-Bakan Selçuk'un yoğun Konya programı-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a Konya ziyaretinde eşlik edecek olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un Konya ziyareti yoğun geçecek.

Bakan Selçuk, sabah kahvaltısında milletvekilleri, hayırseverler, iş insanları ve STK temsilcileriyle bir araya gelecek. Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Konya İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek olan Selçuk, Seyit Ulugülyağcı İmam Hatip Ortaokulu'nun açılış törenine katılacak. İl Eğitim Değerlendirme Toplantısında eğitim camiasıyla buluşacak olan Bakan Selçuk, 'Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları' programında da bir konuşma yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.