Eski eşini satırla yaralayan saldırgana mahalleliden dayak

Eskişehir’de, Ayşe Tuba Arslan (45), 6 ay önce boşandığı uzaklaştırma kararı bulunan Yalçın Ö'nün (52), satırlı saldırısına uğradı. Yüzünden ve kafatasından ağır yaralanan Arslan, hastanede tedavi altına alınırken, mahalleli şüpheliye saldırdı. Yaklaşık 100 metre kaçan şüpheli polis ekiplerince elindeki satırla yakalanarak gözaltına alındı.

Eskişehir'de, 24 yıllık evli ve 2 çocuk sahibi Yalçın Ö. ile Ayşe Tuba Arslan, yaklaşık 6 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. 

Ayşe Tuba Arslan, eşinden şiddet gördüğü için Eskişehir Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak uzaklaştırma kararı aldı. 

Anaokulunda aşçı yardımcısı olarak çalışan Ayşe Tuba Arslan akşam saatlerinde işten çıktıktan sonra minibüse binip Odunpazarı ilçesindeki Atatürk Bulvarı'na geldi. 

Burada minibüsten inen Ayşe Tuba Arslan'ı takip eden Yalçın Ö. elindeki satırla eski eşine saldırdı. 

Arslan aldığı darbelerle yüzünden ve kafatasından ağır yaralandı. 

Olayı gören mahalleli şüpheliye aldırırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Başından yaralananşüpheli, yaklaşık 100 metre kaçtıktan sonra bir otomobilin önüne oturdu. Saldırgan bu sırada gelen polis ekiplerince elindeki satırla yakalanarak gözaltına alındı.

Ağır yaralanan Ayşe Tuba Arslan, gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Arslan'ın Yoğun Bakım Ünitesi'ne tedavi altına alındığı bildirildi.

- POLİS ŞÜPHELİYİ GİZLİCE HASTANEDEN ÇIKARDI

Satırlı saldırgan Yalçın Ö, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek tedavi edildi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, şüpheliyi hastanenin arka kapısından gizlice çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.