'Eski sevgili' kavgasında bıçaklanarak öldürüldü

Kütahya'da Harun Uslu (26), eski sevgilisi olduğu iddia edilen Gurbet P.’nin (26) yanında gördüğü Emrah Ş. (26) ile aralarında çıkan kavgada göğsünden bıçaklanarak hayatını kaybetti. 

'Eski sevgili' kavgasında bıçaklanarak öldürüldü

İddialara göre Harun Uslu önceki gece, 9 ay önce ayrıldığı Gurbet P.’nin yaşadığı evin önüne giderek beklemeye başladı. Gurbet P. saat 23.00 sıralarında erkek arkadaşı olduğu ifade edilen Emrah Ş’nin otomobiliyle Meydan Mahallesi Karaca sokağa geldi. Burada Harun Uslu, Emrah Ş. ile arasında çıkan kavgada göğsüne aldığı 3 bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı, kaldırıldığı hastanede doktorların çabalarına rağmen yaşamını yitirdi. Şüpheli Emrah Ş. ise olay yerinde bıçakla birlikte yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheli, sağlık kontrolü ve ifadesinin ardından dün akşam adliyeye sevk edilerek çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı. Cezaevine konulan cinayet şüphelisinin ifadesinde kendisini korumak için bıçak kullandığını belirterek "Benim uzun süredir görüştüğüm kadını rahatsız ediyordu. Daha önce tartıştık, ayırdılar. Bu sefer yine rahatsız etti. Bana saldırdı, ben de kendimi koruyup bıçakladım” dediği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.