Etyemez: Birliğimizle yeneceğimiz salgının ardından hasretle kucaklaşacağız

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir açıklama yapan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “Bayramlar milli birlik ve beraberliğimizin pekiştiği anlardır. Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle aziz milletimizle bayramlaşma için bir araya gelemeyeceğiz. Biraz daha sabredecek, birlik ve beraberliğimizle yeneceğimiz salgının ardından hasretle, muhabbetle milletimizle kucaklaşacağız.” dedi.

Etyemez:  Birliğimizle yeneceğimiz salgının ardından hasretle kucaklaşacağız

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ramazan Bayramı dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayının daha geride kalarak bayrama ulaşıldığını belirten Milletvekili Halil Etyemez, bayramların milli birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik duygularının arttığı önemli anlar olduğunu söyledi.

Hemşehrilerinin, milletin ve İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramı'nı gönülden tebrik ettiğini ifade eden Halil Etyemez, “Evlerimize bereket getiren Ramazan ayı gibi Ramazan Bayramı’nın da tüm hanelere, ülkemize ve İslam dünyasına huzur, mutluluk, sağlık, hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu mübarek anların tüm insanlığın huzur ve güven içinde geleceğe bakabilmesine, mazlum coğrafyalarda akan kan ve gözyaşının durmasına vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Çin’de ortaya çıkan ve ülkemizi de etkisi altına alan Koronavinüs salgını nedeniyle bu Ramazan Bayramı’nda herkesten dikkatli olmasını ve kurallara uymasını isteyen Milletvekili Etyemez, bu sıkıntılı sürecin en kısa zamanda geçeceğine inandığını kaydetti.  Virüs nedeniyle bayramlaşma yapılamayacak olmasının üzüntüsünü yaşadıklarını aktaran Etyemez, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın koordinesinde, sağlık çalışanlarımızın gayretleri ve milletimizin birlikteliğiyle ülke olarak salgınla mücadelede çok iyi gidiyoruz. Vaka sayısı sürekli aşağıya doğru eğilim içerisinde. Bu süreçte sağlık çalışanlarımızın dünyaya örnek teşkil edecek kahramanlıklarına şahitlik ettik. Hepsine yürekten teşekkür ediyoruz. İnşallah en kısa sürede bu sıkıntılı süreci atlatacak, birlikte başaracağız. Yarınlarımızın daha güzel ve sağlıklı olması için bugün biraz daha sabretmemiz gerekiyor. Bu bayram hemşehrilerimizle, milletimizle bir araya gelip kucaklaşamayacağız ancak gönül birlikteliğimiz daimdir. Salgın bittiğinde özlediğimiz günlere geri dönecek, hemşehrilerimiz ve milletimizle muhabbetle kucaklaşacak, hasret gidereceğiz inşallah.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.