Gedik ailesini trafik kazası ayırdı

Kayseri Memorial Hastanesi’nde hasta danışmanı olarak çalışan ve geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden 31 yaşındaki Tülay Asma Gedik son yolculuğuna uğurlandı. Gedik’ten geriye sosyal medyada 2 yaşındaki kızı Pınar ve eşi Ferhat ile fotoğrafları kaldı. 

Gedik ailesini trafik kazası ayırdı

Tülay Asma Gedik (31) yönetimindeki 33 BBN 32 otomobil, cumartesi günü Aksaray- Konya yolunun 70. kilometresinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Kazada sürücü Tülay Asma Gedik ile eşi Ferhat ve 2 yaşlarındaki kızı Pınar araçta sıkıştı. Olay yerine çağrılan sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Tülay Asma Gedik'in hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralı Ferhat Gedik (31) ve kızları Pınar (2) ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Kayseri Memorial Hastanesi’nde hasta danışmanı olarak çalışan Tülay Asma Gedik’in cenazesi Hisarcık’taki mahalle mezarlığında toprağa verildi. Gedik’in ölüm haberi çalıştığı hastanedeki arkadaşlarını yasa boğdu. 

Kayseri Memorial Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Sema Karaoğlu, “Memorial Hastanesi’nde mesai arkadaşımız, kardeşimiz Tülay Asma Gedik’i elim bir trafik kazasında kaybettik. Acımız büyük, mekanı cennet olsun” dedi. 

Gedik’in ölümünün ardından geriye sosyal medya hesaplarındaki mutlu aile fotoğrafları kaldı. 

Tülay Asma Gedik’in eşi Ferhat Gedik'in de tıbbi mümessil olarak çalıştığı öğrenildi. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.