Genç kız nikah dairesinden polisi arayıp, 'Zorla evlendiriliyorum' dedi

Adana’da bir genç kız, 5 aydır nişanlı olduğu damat adayı ile nikah günü almak için götürüldüğü nikah dairesinden polisi aradı. "Zorla evlendiriliyorum" deyince hemen nikah dairesine gelen polis ekipleri, genç kızı alıp polis merkezine götürdü. Genç kızın, eksik evrak sayesinde kurtulduğu belirlendi.

Genç kız nikah dairesinden polisi arayıp, 'Zorla evlendiriliyorum' dedi

İddiaya göre; Seyhan Belediyesi nikah dairesine 5 aydır nişanlı olduğu adı açıklanmayan damat adayı ile nikah günü almak için gelen Ceylan Beyazkaya (19), polisi arayarak, "Zorla evlendiriliyorum" dedi.

Bunun üzerine nikah dairesine giden polis ekipleri beraberinde ailesi de olan Beyazkaya'yı alıp, 5 Ocak Polis Merkezi'ne götürdü.

Polis merkezine gelen genç kızın ailesi, kızlarını zorla evlendirmediklerini, Ceylan Beyazyaka'nın nikahtan sonra İstanbul'da yaşamayı kabul etmediği için bu yönde ihbarda bulunmuş olabileceğini öne sürdü.

EVRAK EKSİĞİ SAYESİNDE KURTULMUŞ!

Ceylan Beyazkaya'nın gerekli evraklar arasında eksik olduğu belirlenen ikametgah belgesini almak için ailesiyle birlikte Nüfus Müdürlüğü'ne giderken kurtulduğu belirlendi.

'SEVDİĞİM ASKERDE' 

Ceylan Beyazkaya'nın ifadesinde, annesinin söz verdiği ailenin oğlu ile 5 ay önce nişanladığını, 3 gün sonra düğün yapılacağını anlatarak, "Benim askerde sevdiğim var. Üç ay sonra askerden gelecek. Annemin istediği kişiyle evlenmek istemediğim için polisi bana yardım etmesi için aradım. Ben sevdiğim kişiyle evlenmek istiyorum. Eğer annem bu evlilikten vazgeçmezse sığınma evine gitmek istiyorum" dediği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.