2 silah arkadaşı şehit düşmüştü! Bacağını kaybeden Konya Ereğlili Uzman Çavuş'tan duygulandıran sözler

Fırat Kalkanı Bölgesinde teröristlerin düzenlediği hain saldırıda 2 silah arkadaşı şehit düşen Konyalı Uzman Çavuş Gökhan Akviran’ın tedavisi sürüyor. Sağ bacağını kaybeden Akviran, "Vatanım için gerekirse sol bacağımı da vermeye hazırım." dedi.

2 silah arkadaşı şehit düşmüştü! Bacağını kaybeden Konya Ereğlili Uzman Çavuş'tan duygulandıran sözler

Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı Bölgesinde, geçen Cumartesi akşamı üs bölgesinde intikal eden konvoya, PKK/YPG'li teröristlerin hain saldırısı sonucu Astsubay Çavuş Fatih Güney (26) ve sözleşmeli er Emrah Arslan şehit olurken, 2 asker de yaralandı. Şehitler, önceki gün son yolculuklarına uğurlanırken, yaralı 2 askerin tedavisi Gaziantep'te sürüyor.

“SOL BACAĞIMI DA VERMEYE HAZIRIM”

Yaralı iki askerden biri Konya Ereğlili Uzman Çavuş Gökhan Akviran. Hain saldırıda bacağına kaybeden Akviran, “Ben iyiyim vatan sağ olsun. Sağ bacağımı kaybettim, vatanımızın varlığı ve bütünlüğü için gerekirse sol bacağımı da vermeye hazırım. Allah şehadete eren arkadaşlarımıza rahmet etsin, daha kötüsü de olabilirdi. Silah arkadaşlarımın şehit olduğunu duymak beni çok üzdü. Rabbim ailelerine sabır versin. Artık gazi oldum. Ailem yanımda, yakında taburcu olacağım. Arayan soran herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

konyali-uzman-cavus-gokhan-akviran.jpg

“VATAN VE MİLLET AŞKI İÇİN UZMAN ÇAVUŞ OLDU”

Gazi Uzman Çavuş'un yanında olan ağabeyi Volkan Akviran ise, "Kardeşim, vatana millete olan aşkı sebebiyle uzman çavuş olmuştu. Sağ bacağını kaybetti ve gazi oldu. Olsun, daha kötüsü de olabilirdi. Çok şükür rabbim onu bizlere bağışladı. Durumu iyi. İnşallah kısa süre sonra taburcu edilecek. Yanında bulunan silah arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Allah'ım şehit kardeşlerimizin mekanını cennet etsin, ailelerine sabır diliyorum. Haberi alır almaz Gaziantep'e geldik. Artık tüm aile onun yanında olacağız. Hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız.” dedi.

konyali-uzman-cavus-gokhan-akviran-001.jpg

konyali-uzman-cavus-gokhan-akviran-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.