Kadir Şeker davasında, ölen Özgür Duran'ın annesinden yeni açıklama: 14 Şubat'a evlilik için gün almıştı!

Konya’da Kadir Şeker tarafından, birlikte yaşadığı Ayşe D'yi dövdüğü gerekçesiyle kalbinden bıçaklanarak öldürülen Özgür Duran'ın (32) annesi Mübeyyen Güner Duran, oğlu ile Ayşe D'nin evlenmek için 14 Şubat tarihine gün aldıklarını söyledi.

Kadir Şeker davasında, ölen Özgür Duran'ın annesinden yeni açıklama: 14 Şubat'a evlilik için gün almıştı!

Hayatını kaybeden Özgür Duran'ın Antalya'da yaşayan annesi Mübeyyen Güner Duran, oğlunun tek hayalinin bir yuva kurmak olduğunu söyledi. 

Mübeyyen Güner Duran, “Ama kuramadı, nasip olmadı. Oğlum Ayşe ile 14 Şubat'ta evlenecekti, nikah günü almışlardı. Damatlığını giyerek provasını da yapmış ama damatlığını göremedim. Gencecik mezara koydum. Benim çocuğum kimseye bir şey yapmamıştı" dedi.

ba7e66c25e30ed9dd31a07c11a2d7cac.jpg

'AĞABEYİMİN DÜĞÜNÜNÜ GÖRECEKTİM'

Ağabeyi Özgür Duran'ın 14 Şubat tarihinde evlenmek için gün aldığını söyleyen Remzi Duran ise, “Bu olaylar olmasaydı ben ağabeyimin düğününü görecektim. 24 Kasım'da Konya'da ağabeyimin yanına giderek orada kalmıştım. Çok mutlu ve huzurluydu. Her ailede olacak şekilde ufak tefek tartışmalar vardı. Ağabeyim bana, 'Mümkünse, Allah nasip ederse amca olacaksın. Biz evleneceğiz' demişti. '14 Şubat Sevgililer Günü'ne gün alacağız' demişti. 'Hakkında hayırlısı neyse o olsun' dedim. Biz o günleri, halini göremedik. Ben belim dikişli dikişli giderek, ceset torbasında Antalya'ya getirdim. Biz sadece adil yargılama istiyoruz" diye konuştu.

bf7ce4b406867cf9deba2cb2993c18e1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.