Konya’da evli kadını kaçıran kişinin, kadının eşi ve amcasının oğlunu vurduğu iddiası

Konya’da bir kişi, tartıştığı 2 amca çocuğunu tabancayla vurdu. Gözaltına alınan şüphelinin, vurduğu kişilerden birinin 10 yıldır evli olduğu karısını kaçırdığı ileri sürülüyor. İşte ayrıntılar.

Konya’da evli kadını kaçıran kişinin, kadının eşi ve amcasının oğlunu vurduğu iddiası

İddiaya göre; Karatay ilçesine bağlı Ovakavağı Mahallesinde çiftçilik yapan H. Ö. (32), 12 Eylül’de evine geldiğinde, 10 yıllık eşi S.Ö. (28) ile yaşları 4 ila 8 arasında değişen 3 çocuğunu bulamadı. H.Ö, yaptığı araştırma sonunda, eşi ve çocuklarını, o gece kendisini eve bırakan yakın arkadaşı, kendisi gibi evli ve 3 çocuk babası olan M.A. (31) tarafından kaçırıldığını öğrendi. Durumu jandarmaya bildiren H.Ö, aynı zamanda özel bir televizyon kanalında yayınlanan programa çıkarak eşini ve çocuklarını aramaya başladı. S.Ö, bu süreçte çocuklarını da alıp H.Ö'nün yanına geri döndü.

konyada-evli-kadini-kaciran-kisinin-kadinin-esi-ve-amcasinin-oglunu-vurdugu-iddiasi.jpg

BU YÜZDEN HUSUMET BAŞLAMIŞ

M.A, sabah saatlerinde Meram ilçesi Beyşehir Caddesi üzerinde bulunan iş yerine geldi. Servisten inip, fabrikaya giren M.A’nın arkasından onu takip eden H.Ö. ve amcasının oğlu M.Ö. geldi. Taraflar arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüşünce M.A, tabancayla amca çocuklarına ateş açtı. M.Ö. boynundan, H.Ö. ise bel bölgesinden vurularak ağır yaralandı. Yaralılar, ihbarla olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

konyada-evli-kadini-kaciran-kisinin-kadinin-esi-ve-amcasinin-oglunu-vurdugu-iddiasi-001.jpg

KENDİNİ, 'EŞİYLE GÖNÜL İLİŞKİM VARDI' DİYEREK SAVUNDU

Kaçan şüpheli M.A, polis ekiplerince olaydan kısa süre sonra Karatay İlçesinde suç aleti tabancayla birlikte gözaltına alındı. M.A’nın ilk ifadesinde, “S.Ö. ile gönül ilişkim vardı. Bu nedenle aramızda husumet bulunuyordu. Bugün iş yerinde karşılaşınca aramızda kavga çıktı. Kendimi korumak için yanımda taşıdığım tabanca ile ateş ettim” dediği öğrenildi.

Polisin olaya dair soruşturması devam ediyor.

Kaynak: Sabah

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.