Konya’daki çifte cinayetin zanlısı ile ilgili yeni gelişme! Kapı komşuları yaşananları anlattı

Konya’da boşandıktan sonra birlikte yaşamaya devam eden çifti, evlerinin önünde kurşun yağmuruna tutarak öldüren zanlının polisteki işlemleri tamamlandı. Özkan C, adliyeye sevk edildi. Çiftin kapı komşuları da yaşananları anlattı.

Türkiye, dün akşam Konya’da yaşanan ve 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırıyı konuşuyor.

Merkez Selçuklu ilçesi Malazgirt Mahallesi Mehtap Caddesi'nde yaşanan olayda, iddiaya göre; Özkan C, boşandıktan sonra birlikte yaşamaya devam eden komşuları Gonca (Pekşen) Koçak (39) ve Abdullah Koçak (40) ile tartışmış, sonra da silahını çıkarıp ikisine de kurşun yağdırmıştı.

konya-cinayet-003.jpg

Çift olay yerinde can verirken, aracıyla Kadınhanı istikametine kaçan Özkan C, Yeni İstanbul Caddesinde polis ekiplerince yakalanmıştı.

konya-cinayet-004.jpg

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Gözaltına alınan ve işlemleri Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde yapılan Özkan C’nin ifadesi alındı. Zanlı, bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

konya-cinayet-005.jpg

KAPI KOMŞULARI YAŞANANLARI ANLATTI

Boşandıktan sonra birlikte yaşamaya devam eden Gonca ve Abdullah Koçak'ın 20 yıllık kapı komşusu Duymaz (71), yaşadıklarını anlattı. Komşularının akşam saatlerinde marketten dönerken karşı apartmanda oturan Özkan C'nin silahlı saldırısına uğradığını söyleyen Duymaz, “İki tarafı da tanırım. Aralarında yıllardır süren bir husumet vardı. Taraflar mahkemelik de olmuş. Olay anında silah seslerini duyduktan sonra koşarak aşağıya indik. İki tarafa da yazık oldu. Çok üzgünüm." dedi.

konya-cinayet-006.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.