Konya’daki yangın faciasında acı anın görüntüleri ortaya çıktı! Küçük Melek böyle düşmüş

Konya’da 5’inci kattaki evlerinde çıkan yangında hemşire anne Sevim Kayhan alevlerin arasında can verirken, 6 yaşındaki küçük kızı Melek Dağ, pencereden düşüp hayatını kaybetmişti. Küçük Melek’in düştüğü o acı anın görüntüleri ortaya çıktı.

Konya’daki yangın faciasında acı anın görüntüleri ortaya çıktı! Küçük Melek böyle düşmüş

Gece saat 02.00 sıralarında, merkez Meram İlçesi Melikşah Mahallesi Meltemler Sokakta bulunan Esenyurt Apartmanın 5. katındaki dairede, henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıkmış, kısa sürede büyüyen alevler, evin büyük bölümünü sarmıştı. Anne Sevim Kayhan (36) ile yaşayan Melek Dağ (6), yangını farkedip uyanmış, alevlerden kurtulmak isteyen küçük kız panikle pencereye çıkmış ve 5 katlı binanın en üst katındaki evlerinden aşağıya atlamış, Dağ, olay yerinde can vermişti.

konyadaki-yangin-faciasinda-aci-anin-goruntuleri-ortaya-cikti-kucuk-melek-boyle-dusmus-sevim-kayhan-melek-dag.jpeg

ACI AN KAMERADA

Küçük Melek’in düştüğü acı ana dair güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasında yansıyan görüntülerde, Melek’in düşmesi ve alevlerin ortalığı aydınlattığı görülüyor.

TIKLA İZLE

ANNENİN CESEDİ YATAK ODASINDA BULUNMUŞTU

Yangın, ekiplerin müdahalesiyle uzun uğraşlar sonunda kontrol altına alınarak söndürülürken, eve giren ekipler, anne Sevim Kayhan'ın cansız bedenini yatak odasında bulmuştu.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hemşire olarak görev yapan Sevim Kayhan'ın, bir süre önce eşinden boşandığı, olayın yaşandığı eve yaklaşık 2 ay önce taşındığı ve kızı Melek ile birlikte yaşadığı öğrenilmişti.

İLGİLİ HABERLER

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.