Konya'ya gelen tır devrildi, sürücü öldü! Etrafa saçılan tonlarca meyve ve sebzeyi toplamak için yarıştılar

Konya'daki bir markete sebze ve meyve getiren tırın menfeze devrilmesi sonucu sürücü feci şekilde can verdi. Etrafa saçılan meyve ve sebze meyveler yoldan geçenler tarafından adeta kapışıldı.

Konya'ya gelen tır devrildi, sürücü öldü! Etrafa saçılan tonlarca meyve ve sebzeyi toplamak için yarıştılar

Kaza, dün sabah saatlerinde Akseki-Manavgat karayolu Geriş kavşağı yakınlarında meydana geldi.

m4.jpg

Edinilen bilgiye göre, Antalya'dan yüklediği sebze ve meyveleri bir market zincirinin Konya'daki depolarına getiren Adem Gülsatar idaresindeki 07 AOE 439 plakalı tır, Antalya - Konya karayolu Geriş kavşağı yakınlarındaki bölünmüş yol inşaat çalışması yapılan menfeze devrildi.

m8.jpg

Sürücü Adem Gülsatar kaza yerinde hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu araçtan çıkarılan cenaze Akseki Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

m9.jpg

Kaza nedeniyle etrafa saçılan tonlarca meyve ve sebze ise sağlık ekipleri ve itfaiyenin çalışması bittikten sonra yoldan geçen vatandaşlar tarafından adeta kapışıldı.

m2.jpg

Araçlarını yol kenarında durduranlar, firma yöneticilerinin gelip inceleme yaptığı ve toplatmadığı muz, domates, avokado, salatalık, biber, mantar ve marulları kasalara doldurarak araçlarına yükleyip kaza yerinden ayrıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum