Konya'ya kız isteyemeye gelen aile kaza yaptı! Damat adayının anne ve babası yaralandı

Kız istemek için Konya'ya seyir halinde olan ailenin içinde bulunduğu hafif ticari araç, kontrolden çıkarak takla attı. Yol kenarındaki şarampole devrilen araçtaki damat adayının anne ve babası yaralandı.

Konya'ya kız isteyemeye gelen aile kaza yaptı! Damat adayının anne ve babası yaralandı

Kaza saat 08.15 sıralarında Manisa'nın Kula ilçesi İzmir-Ankara D300 karayolu Dereköy Mahalle kavşağı yakınlarında meydana geldi.

kizis2.jpg

Edinilen bilgiye göre kız isteme merasimi için İzmir'den yola çıkarak Konya'ya doğru seyir halinde olan Melih Sayın(31) idaresindeki 35 APE 304 plakalı hafif ticari araç, Dereköy Mahallesi yakınlarında sürücüsünün kontrolünden çıktı. Kara yolu üzerinde bir süre savrulan araç, takla atıp sürüklenerek yolun  şarampole devrildi.

kizis1.jpg

Damat adayı olan sürücü Melih Sayın(31) kazayı yara almada atlatırken, yolcu olarak bulunan Bensu Ayşe Sayın (62) ve Muhammet Fikret Sayın (61) yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

kizis3.jpg

Ters dönen araç içerisinden itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Kula Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

kizis4.jpg

Jandarma personelinden duyarlı davranış

Kaza ihbarını aldıktan sonra olay yerine gelen Kula İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekip, kaza yerinde güvenlik önlemi aldı. Kaza yapan ailenin özel eşyalarını koruma altına alan jandarma personelri, kaza yapan araç içerisinde inceleme yaparken, biri büyük biri küçük 2 Kur'an-ı Kerim buldu. Bir uzman çavuş, kazayı yara almadan atlatan araç sürücüsü Melih Sayın'a Kur'an-ı Kerimleri teslim etti.

kizis5.jpg

kizis6.jpg

kizis7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.