Koronavirüs Bilim Kurulu yeniden toplanıyor! Gündemde vaka artışı ve yeni kısıtlamalar var

Koronavirüs Bilim Kurulu bugün bir kez daha Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığından toplanıyor. Gündemde, vaka ve vefat sayısındaki hızlı artış ile rakamlara bağlı olarak yeni kısıtlamalar var! Bakan Koca, toplantı sonrası açıklama yapacak.

Koronavirüs Bilim Kurulu yeniden toplanıyor! Gündemde vaka artışı ve yeni kısıtlamalar var

Ülke genelinde konorovirüsle mücadele, birinci dalganın ikinci pik seviyesinde devam ediyor. Günlük vaka sayısı 1500'ün üzerine, vefat sayısı ise 60'ın üzerine çıkmış durumda.

Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosundaki güncel verilere göre, dün 110 bin 412 test yapıldı, 1742 kişide koronavirüs tespit edildi. Son 24 saatte 67 hasta vefat etti, 1202 kişi iyileşti. Covid-19 tedavisi tamamlananların sayısı ise 261 bin 260 oldu.

Bakan Koca bugünkü koronavirüs tablosunu açıkladı

VAKA ARTIŞI YENİ KISITLAMA GETİRECEK Mİ?

Koronavirüs Bilim Kurulu bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında yeniden toplanacak. Toplantının gündeminde artan vefat ve vaka sayısı olacak. Toplantıda, rakamlardaki artışa bağlı olarak yeni kısıtlamaların da gündeme geleceği belirtiliyor. Saat 17.00'de başlayacak toplantı sonrası Bakan Koca'nın açıklama yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.