Güneysınır Belediyesi’nin web sitesi yeni arayüzüyle yayında

Güneysınır Belediyesi’nin web sitesi www.guneysinir.bel.tr yeni arayüzüyle yayına girdi ve hizmet vermeye başladı.

Güneysınır Belediyesi’nin web sitesi yeni arayüzüyle yayında

Sosyal ve fiziki belediyeciliğin yanısıra teknolojik anlamda da kendini yenileyen Güneysınır Belediyesi, resmi web sitesini yeni arayüzüyle yayına aldı. 

www.guneysinir.bel.tr adresine dünyanın dört bir yanından girenler, artık ilçe hakkında bütün bilgilere ulaşabilecek. 

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, yaptığı açıklamada, “Güneysınır Belediyemizin yeni web sayfası hizmete girmiştir. Sayfamız yenilenerek daha kullanışlı hale getirilmiştir. Aynı zamanda sitemiz mobil telefonlara uyumlu hale getirilmiştir. Güneysınır ilçemizi en güzel şekilde tanıtmak, belediyemizin uygulamaları, ihaleler, duyurular ve diğer konularda hemşehrilerimizin daha ayrıntılı bilgi almasını sağlamak amacıyla sitemiz yenilenmiştir. Güneysınır Belediyesi web sayfası hemşehrilerimizin isteği doğrultusunda daha da geliştirilecektir. İlçemize hayırlı olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi. 

GÜNEYSINIR BELEDİYESİ İÇİŞLERİ BAKANLIĞI  E-BELEDİYE BİLGİ SİSTEMİNE DAHİL OLDU

Öte yandan Güneysınır Belediyesi, İçişleri Bakanlığı  e-Belediye Bilgi Sistemine dahil oldu.

Sistemle, belediyelerin tek veri tabanında ortak bir altyapıda, standart yazılımlarla tüm iş ve işlemlerin elektronik ortamda yapılabilmesi ve yerel hizmetlerin elektronik ortamda vatandaşa sunulması sağlanıyor.

Bu sayede vatandaşlara dönük hizmet süreçleri basitleşirken, kamu kurumları ile yerel yönetimler arasında anlık veri paylaşımı yapılabiliyor.

Sistemle vatandaş odaklı yerel yönetim yapısı oluşturularak yerel yönetim hizmetlerinden daha hızlı, kolay, etkin ve kaliteli şekilde yararlanılması amaçlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.