Haber Dairesi Başkanı Akbıyık Sürekli Basın Kartını aldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Basın Kartları Komisyonunca alınan karar gereği Konya’da görev yapan 26 basın mensubunun basın kartı, İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürlüğü ve Meram Belediye Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen programda takdim edildi. Haber Dairesi Başkanı Ahmet Akbıyık, Sürekli Basın Kartını, Meram Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şenyiğit’in elinden aldı.

Haber Dairesi Başkanı Akbıyık Sürekli Basın Kartını aldı

Bacıyan-ı Meram Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen programa; İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürü Abdurrahman Fidancı, Meram Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şenyiğit, Meram Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sinan Kabak, İletişim Başkanlığı Konya Şube Müdürü Okan Çamsoy ile Sürekli Basın Kartı ve ilk defa Basın Kartı almaya hak kazanan gazeteciler katıldı.

Programın açılışında konuşan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürü Abdurrahman Fidancı, yeni basın kartının özelliğine ve önemine değindi, İletişim Başkanlığının yeni dönemdeki çalışmalarının yanı sıra misyon ve vizyonu hakkında bilgi verdi.

Konya basınının güçlü, milli ve yerli olduğuna dikkat çeken Fidancı, mesleğin temel ilkelerine dikkat edilmesi ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde hassasiyet gösterilmesi gerektiğini belirterek, ilk defa Sürekli Basın Kartı ve Basın Kartı alan gazetecileri tebrik etti.

Meram Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şenyiğit ise böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmış olmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş sürekli halkla iç içe olmasının yanı sıra basın ilişkilerine de büyük önem vermektedir. Meram Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde bu tür programlara her zaman destek olmaya hazırız” dedi.

Programa katılan gazeteciler de, basın kartı konusunda kendilerine kolaylık sağlayan İletişim Başkanlığına ve İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun’a teşekkür etti.

Daha sonra gazetecilere basın kartları teslim edildi.

Sürekli Basın Kartı almaya hak kazanan Haber Dairesi Başkanı Ahmet Akbıyık’a kartını, Meram Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şenyiğit verdi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.