Haber Dairesi ekibi Çumra’da

Haber Dairesi yöneticileri Ahmet Akbıyık ve Mustafa Kara, Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’ı ziyaret etti. Çumra Belediyesinin hizmetlerinin konuşulduğu ziyarette yeni nesil medyanın önemi de ele alındı.

Haber Dairesi ekibi Çumra’da

Haber Dairesi yöneticileri Ahmet Akbıyık ve Mustafa Kara, Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’ı ziyaret etti.

Çumra Belediyesinin hizmetlerinin konuşulduğu ziyarette Başkan Oflaz, göreve geldiklerinden buyana ilçeye kazandırdıkları hizmetleri özetledi.

Seçim öncesi verdikleri sözleri yerine getirmenin çabası içinde olduklarını belirten Başkan Oflaz, gönül belediyeciliğini ön planda tutup, halkın görüşlerini de alarak, fiziki belediyecilik hizmetlerini gerçekleştirmenin çabası içinde olduklarını söyledi.

Yeni nesil medyanın öneminin de ele alındığı ziyarette Başkan Halit Oflaz, Haber Dairesi’nin kısa zamanda bu alanda büyük mesafe kat ettiğini dile getirdi, Akbıyık ve Kara’nın şahsında Haber Dairesi ekibine başarı diledi.

Çevrimiçi gazeteciliğin yeni adresi Haber Dairesi Medya Grup hakkında Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’a ayrıntılı bilgi veren Ahmet Akbıyık ve Mustafa Kara, yerel yönetimlerin hizmetlerinin halka duyurulması noktasında üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye gayret gösterdiklerini ifade etti.

Akbıyık ve Kara, Başkan Oflaz ve ekibine çalışmalarında başarı diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.