Hastaneden kaçmak için 4'üncü kattan atlayan koronavirüs şüphelisi öldü

Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki Merkezefendi Devlet Hastanesinde, koronavirüs şüphesiyle gözlem altında bulunan H.K. (44), hastaneden kaçmak amacıyla 4'üncü kattan atladı. 2'nci kat balkonuna düşen ve test sonucu negatif olan H.K., ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Hastaneden kaçmak için 4'üncü kattan atlayan koronavirüs şüphelisi öldü

Yunusemre ilçesinde oturan evli ve 2 çocuk babası H.K., 6 gün önce öksürük ve boğaz ağrısı şikayetiyle Merkezefendi Devlet Hastanesi'ne gitti. Kovid-19 semptomları nedeniyle test yapılan H.K, tedbir amaçlı hastanede kontrol altına alındı.

Belli bir süre gözlem altında tutulması gereken bu her gün kontrolleri ve Kovid-19 testi yapılan H.K, iddiaya göre hastaneden kaçmak amacıyla 4’üncü kattan 2’ünci katın balkonuna atladı.

Ağır yaralanan H.K, 112 Acil sağlık ekiplerince Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

H.K, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Manisa Valiliğinden de olayla ilgili şu açıklama yapıldı:

"20.04.2020 tarihinde Merkezefendi Hastanesinde Kovit-19 şüphesiyle tedavi altına alınan ve test sonucu negatif çıkan 1976 doğumlu H.K. isimli vatandaşımız, 26.04.2020 saat 19:30 sıralarında kaçmak amacıyla Merkezefendi Hastanesinin 4. katından 2. kat balkonuna atlayarak ağır yaralanmıştır. Hasta, Şehir Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.