Hatip Hoca Turizm’den Haber Dairesi’ne ziyaret

Konya’nın tanınmış Hac ve Umre firması Hatip Hoca Turizm sahibi Rahman Kılıç ve Hatip Hoca adıyla anılan Mustafa Kılıç Hocaefendi Haber Dairesini ziyaret etti.

Hatip Hoca Turizm’den Haber Dairesi’ne ziyaret

Hac ve Umre Turizminin duayenlerinden Hatip Hoca Turizm sahibi Rahman Kılıç ve Hatip Hoca adıyla bilinen Mustafa Kılıç Hocaefendi Haber Dairesini ziyaret etti.

Hatip Hoca Turizm sahibi Rahman Kılıç “Kutsal topraklara gitme arzusunun en fazla bölge insanımızda olması büyük bir nimet. Ancak kutsal topraklarda doyulmaz bir umre yapmak ve yaptırmak ise tecrübe gerektiriyor. Biz yıllardır muhterem Hatip Hocamız Mustafa Kılıç Hocaefendi ile doyumsuz ziyaretler yaptırıyoruz. Bizimle umre özlemlerini gideren bütün Konyalılar ve bölgedeki hemşehrilerimiz umreye gidecek olanlara tavsiye etmekle kalmıyor, her gidişlerinde bizi tercih ediyorlar. Biz de bu büyük teveccühe kusursuz hizmetle karşılık veriyoruz.” dedi.

Hatip Hoca Mustafa Kılıç Hocaefendi de “Her umre farklıdır ve değerlidir, ancak Ramazan umresi başka bir lezzete sahiptir. Allah izin verirse bu yıl unutulmaz bir Ramazan umresi için hazırlık yapıyoruz. Bu yolun yolcusu kardeşlerimizi bekliyoruz.” dedi.

Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  “Hatip Hoca Turizm ile kutsal topraklara gideceklere şimdiden mebrur bir umre dileklerimi iletiyorum.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.